Odměny v DP versus tantiémy v PRE

Česká pozice zde poukazuje na tantiémy vyplacené v PRE. Je zajímavé, že server aktualne.cz, který odměnám vyplaceným na sklonku roku 2011 věnoval 7 článků (a zhruba 3 spřízněný "investigativní" časopis Insider), tomuto tématu nepřikládá důležitost.

Viz např.:

Mluvčí dostala z vašeho odměnu 416 tisíc. Za co? Mlčí

Vedení DPP píše dopis: Vraťte milionové padáky, prosím

Statisícové příjmy v DPP: Jak podřízení přeskočili šéfa

 Vám zdražili a rozdali si statisíce. Zaslouženě, říkají

Nejdřív zdražili jízdné, pak si šéfové DPP dali miliony

 

Pozoruhodné je, že přestože aktuálně deklamuje že "má zájem poskytovat prostor jen korektně a slušně vedené debatě.", moderátoři diskusí serveru ponechávají bez povšimnutí v diskusích i tyto názory (zkopírováno přímo z diskusních příspěvků):

Tomáš Konečný · Autor nejlepších komentářů · SPŠE Ječná 30, Praha 2

Bohužel, obávám se, že tady se spravedlnosti standardní cestou nedovoláme a asi ji opravdu budeme muset vzít do vlastních rukou tak, jako někteří, kteří se v této zemi snaží chránit svůj majetek...

Co bylo, bylo, opravdu by se mělo řešit to, co bylo po roce 1989 ne před tím. Otázka je, jestli jsou soudy potřeba, protože jména těch hlavních viníků známe všichni... a jim, když půjde o krk, tak rádi

napráskají další.

Miroslav Roubek · Autor nejlepších komentářů

Pozvat soudce z Číny, připravit popravčí četu,že...

Eduard Rygar · Autor nejlepších komentářů

Marx je dnes sice zavrhován,ale jeho hlavní myšlenka byla,vzít si násilím to,co zbohatlík získal na úkor pracujícího jedince.Dobrovolná cesta jak je zřejméneexistovala,neexistuje a ani existovat nebude.

Pepe Mendosino

Přesně tak, všechno jde když se chce. A zbohatlíky snad nebudenikdo obhajovat, to nejsou lidé, to je škodná.

Radek Lukavský · Autor nejlepších komentářů · Střední uměleckoprůmyslová škola sklářská

Není divu, o téhle s prominutím kundě se tu již psalo. Takováhle od pohledu namyšlená arogantní povýšená frnda, které se z ksichtu zračí pohrdání běžnými lidmi umí akorát tak někomu vyhulit vocas a nastavit pipinu. Kromě chození na kosmetiku, ke kadeřníkovi do luxusních salonků, na thajské masáže a vození si prdele v AUDI či podobně a zalíbenému čumění do zrcadla jsou tyto "ženy" naprosto k ničemu. Holt ministr potřebuje mít vedle sebe kosmetický doplněk, nikoliv fundovaného, schopného a poctivého člověka.

Jan Osička · Autor nejlepších komentářů

Patrik Semecký Já se přidám. Samopal se dá sehnat celkem levně.

Jan Osička · Autor nejlepších komentářů

Nemáte pocit, že je potřeba vzít do rukou zbraně a udělat v tomto státě čistku?