Dokonale absurdní Babišova manipulace ?

 Článek "Kauza Rittig a Oleo je dokonale absurdní Babišovou manipulací" komentuje dnes zahájený soudní proces v "kauze Oleo Chemical".

"Rittigova role v dnešním soudním případu je jednoduchá. Ivo Rittig se sám svými aktivitami nominoval do pozice symbolu klientelismu a korupce a jeho účast ve sporu má marketingový smysl. Pány Jirounka a Urbánka, kteří založili unikátní firmu na výrobu bionafty z odpadu z jatek, totiž nikdo pořádně nezná, a ještě tudíž v Babišově divadelním způsobu boje s ekonomickou kriminalitou nemohou hrát veřejnou roli nepřátel státu."

"Veřejné propírání kauzy Oleo Chemical pro Andreje Babiše otevřel generál Karel Randák, a to přímo v televizních Otázkách Václava Moravce, kde před čtyřmi lety náhle a bez přímé souvislosti s probíranými tématy prohlásil, že firma Oleo dodávala pražskému Dopravními podniku bionaftu a odváděla provizi firmě Cokeville Assets, o níž se předpokládá, že je napojená na Ivo Rittiga. Mělo se jednat o důkaz prohnilosti pražského podnikatelského prostředí. Tato kauza se již dávno neprobírá jako kauza korupční, protože dodávky pro Dopravní podnik Oleo prokazatelně vysoutěžilo nejnižší cenou, a korupční chování je tudíž neprokazatelné. A tak se kauza přetransformovala ve vyvádění peněz z Olea Ivo Rittigovi."

Viz také:
Cílená kampaň ?

Chování Babišových médií v kauze Oleo Chemical

Policejní a zpravodajské kontakty A.Babiše

Deset důvodů k pochybnostem

My prodáváme pravdu? Lidi chtějí špínu.

Na každého se něco ušije...

Mr. Proper Randák

Randák přestal zapírat, přiznal své špiony

Václav Láska - esence domýšlivosti, egocentrismu a velikášství

Čí zájmy sledoval V. Láska ?