Chabé vedení Prahy

Dnes se na české pozici objevily níže uvedené články, ve kterých jednak novinář, jednak stranický kolega primátora mj. naznačují neuspokojivou kvalitu vedení hlavního města. Velmi zajímavý je odkaz na stránky ordinace Dr. Svobody, ze kterého vyplývá, dotací z EU bylo pokryto 80% nákladů na vybavení ordinace.

Jak si Svobodova parta kazí revoluci na radnici:

"Někdy to vypadá na chabé vedení. Možná, že kdyby se primátor věnoval svému úřadu naplno a neordinoval dvě odpoledne týdně na Gynekologicko-porodnické ambulanci, koalice by si v případech jako Opencard nebo tunel Blanka možná nenechala ujet vlak. A možná by držel i pevnější pozici v rámci strany, kde měl ještě zhruba před rokem našlápnuto do celostátního vedení, avšak dnes je rád, že v zastupitelském klubu ODS dá dohromady alespoň většinu. Chtějí-li politici skutečně zlepšit poměry, nevystačí pouze s tím, že jsou noví. Jejich prvotní kouzlo a úspěch spočívaly pouze v tom, že zkrátka nebyli ničím umazáni. To na revoluci poměrů nestačí, jde jen o elementární předpoklad."

Boris Šťastný: Být primátorem, Opencard vyřeším ze dne na den!

"...ze strany reprezentace hlavního města se více mluví, než konkrétně koná. Z mnoha pohledů snaha hledat řešení pro město, která by byla efektivnější a transparentnější, prostě nepřichází. Je logické, že největší odpovědnost nese šéf, tedy primátor."

"Někteří se pak z mého pohledu práci nevěnují tolik, kolik by měli, protože dělají řadu různých činností. ...nemyslím si, že je v moci smrtelníka býti primátorem hlavního města, předsedou pražské ODS, členem výkonné rady ODS, lékařem soukromé gynekologické praxe, docentem sloužícím noční služby a operujícím ve velké fakultní nemocnici, vysokoškolským pedagogem, či členem statutárních orgánů řady nadací či nevládních organizací."

"Že jsem začal překážet primátorovi Svobodovi, to je výsledkem jeho bezpáteřního boje o moc a funkce."

Viz také:

Co dělal primátor Svoboda? Nic, samý sliby.

Další připravované "úspory" primátor Svobody

Je primátor týmový hráč?

Kde je uspořená libra ?

Komu byly určeny peníze inkasované Kotroušem?

Primátor Svoboda - mistr miliardových úspor

Primátorova one man show

Primátorův plán: sesadit Nečase

V DP se podařilo vytvořit atmosféru strachu