Advokát Láska "...intenzivně spolupracuje s člověkem, jenž byl v minulosti několikrát v hledáčku policie."

Mediální obraz V.Lásky, který byl doposud tak křišťálově čistý, že prostě ani křišťál křišťálovější čistý být nemůže, (ne)překvapivě mění časopis Týden.

V on-line článku Václav Láska na odposleších. Pomáhá se špinavými penězi?, případně v tištěném vydání pod titulkem "S Láskou proti korupci", se Týden snaží nalézt odpověď na otázku z "... jakého důvodu (V.Láska) podniká s lidmi, u nichž existují vážná podezření z praní peněz.". Týden se domnívá, že "Existuje pádné podezření, že pod zástěrkou boje proti nešvarům může (V.Láska) podfukářům přímo pomáhat."

V. Láska na otázku časopisu ohledně spolupráce s člověkem, jenž byl v minulosti několikrát v hledáčku policie, odpověděl "Doufám, že mám v té věci čisté svědomí".

V. Láska zdá se, neměří všem stejným metrem. Na svém facebookovém profilu se od včerejška vyhraňuje proti možnému vedení negativní kampaně ze strany TOP09 (politickému zneužití odposlechů), nicméně sám v rozhovoru dne 26.8.2012 uvedl "Je mi jedno, jestli jsem tu příležitost (tzv. audit v DPP) dostal jenom proto, aby se těch lidí mohli zbavit v rámci politického boje...“

Týdnem zveřejněná část odposlechu, týkající se vedení Láskovy volební kampaně, "Musí to být pochopitelný prvoplán pro největšího blbce...", naznačuje, jaké je pravděpodobné složení cílové skupiny Láskových voličů.

Viz také:

Audit připravený na zakázku dálkovým absolventem plzeňských práv je neprůkazný

Auditor Láska: Společnice a šmírovačky

Detektiv Láska

Dozorčí rada DPP kritizuje audit: Praktiky StB

Jaký je skutečný účel auditu?

Jediný (a poslední) spravedlivý advokát Láska

Láska - mistr trestních oznámení

Láskův audit ztrácí sílu

Něco v auditu nehraje

Netransparentní Transparency

Proti všem

Tlačenice auditorů

Transparency International ČR poškozuje ČR

Transparency International se zprůhledňovala tak dlouho, až se stala zcela neprůhlednou.

V DPP neprobíhá audit. A Transparency International nevěřte

Václav Láska a advokátní komora